Woningaanbod Buitengewoon

75 woningen in Middenbeemster

Bent u opzoek naar een heerlijke nieuwbouw woning in Middenbeemster? Het nieuwbouw project Buitengewoon telt 75 koopwoningen, uiteenlopend van rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen.

De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 125 en 173 vierkante meter. Alle woningen worden afgewerkt met een tegelwerk en sanitair in zowel de badkamer als toilet. Ook aan de keuken is gedacht; een keukencheque, lekker z'n vliegende start bij de aanschaf van uw droomkeuken!

Geniet u het meest van een kopje koffie in de ochtendzon of van een diner in de avondzon? In Buitengewoon is er keuze uit alle tuin oriëntaties! Enkele woningen hebben zelfs een tuin die helemaal rondom de woning ligt, hoe fijn is dat?

Kiest u voor een vrijstaande woningof tweekappers? Dan parkeert u uw auto heerlijk op uw eigen oprit. Deze woningen hebben allen twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Enkele rijwoningen beschikken ook over een eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. De rest van het parkeren is opgelost in parkeerhoven achter de woningen.

Benieuwd wat Buitengewoon allemaal te bieden heeft? Bekijk onderstaande film

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Buitengewoon Middenbeemster
dagen
uren
minuten
seconden

Graag beantwoorden we al uw vragen over “Buitengewoon”

Contactpersonen Buitengewoon

Lieve de Wit
Verkoopmanager

Lieve de Wit

Bregman Woningmakelaardij
Woningmakelaardij

Bregman Woningmakelaardij

Kocken Makelaars
Makelaars

Kocken Makelaars