Toewijzing nieuwbouwwoningen

Tot 1 maart 2018 was het mogelijk om tegen betaling, een registratienummer aan te vragen. Dit registratienummer geeft een voorrangspositie bij inschrijving op een nieuwbouwwoning ten opzichte van geïnteresseerde zonder registratienummer. De toewijzing van de woningen in Buitengewoon zal plaatsvinden op basis van een registratienummer

Heeft u een registratienummer? Dit kunt u invullen tijdens uw inschrijving in het online inschrijfformulier. De toewijzing zal uitgevoerd worden door de gemeente Beemster. Hoe lager uw registratie nummer, hoe hoger de kans dat u een woning toegewezen krijgt. Het registratienummer is persoonsgebonden. Dit betekent dat als u een woning in Buitengewoon koopt, u niet het registratienummer van iemand anders mag gebruiken. Heeft u eerder een nieuwbouwwoning gekocht in de Beemster en hierbij uw registratienummer gebruikt, dan mag u deze niet nogmaals gebruiken.

Heeft u geen registratienummer? Geen probleem! Er zijn in de Beemster afgelopen jaren veel woningen ontwikkeld en verkocht. Veel registratienummers zijn al gebruik. Het is ook, sinds 1 maart 2018, niet meer mogelijk om u te laten registeren voor een registratienummer. Na de toewijzing door de gemeente Beemster, komen alle woningen die niet toegewezen zijn, beschikbaar voor een toewijzing door de projectontwikkelaar. Ervaring leert dat deze ratio ongeveer 50/50 is.

Door dit toewijzingsbeleid, zal de toewijzing langer in beslag nemen dan normaal, waarschijnlijk is de doorlooptijd iets minder dan twee weken. Hierna wordt er telefonisch contact met u opgenomen als er een woning aan u is toegewezen. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, ontvangt u hierover een mail en staat u op de reservelijst.

Buitengewoon Middenbeemster
dagen
uren
minuten
seconden

Graag beantwoorden we al uw vragen over “Buitengewoon”

Contactpersonen Buitengewoon

Lieve de Wit
Verkoopmanager

Lieve de Wit

Bregman Woningmakelaardij
Woningmakelaardij

Bregman Woningmakelaardij

Kocken Makelaars
Makelaars

Kocken Makelaars