Landelijk wonen in Middenbeemster met de stad heel dichtbij

Bent u al wel eens in Middenbeemster geweest? Misschien woont u er en kent u het dorp op uw duimpje, maar misschien bent u er nog nooit geweest? Echt zonde want Middenbeemster is echt Buitengewoon! Dit uniek dorp telt iets meer dan 3.500 inwoners en is het oudste dorp binnen de Gemeente Beemster. Als u over de N244 vanuit Purmerend rijdt, ziet u het over de groene grasvelden Middenbeemster aan de rechterzijde. Sla rechtsaf en u rijdt recht op de kerk af, dit is de dorpskern van Middenbeemster!

In Middenbeemster zijn alle voorzieningen, (supermarkt, bibliotheek, basisschool, kerk, restaurants) binnen handbereik. Op onderstaande situatietekening is te zien wat zich waar bevindt. Het is zelf mogelijk om een reistijd en vervoersmiddel in te voeren, probeer maar eens. Op 20 minuten fietsen ben je in Purmerend, iets minder dan 30 minuten ben je met de auto in hartje Amsterdam en als je nog iets langer in de auto zit, ben je zo op het strand. Het is mogelijk om een reistijd en vervoersmiddel in te voeren, probeer maar eens. Op 20 minuten fietsen bent u in Purmerend, iets minder dan 30 minuten bent u met de auto in hartje Amsterdam en als u nog iets langer in de auto zit, bent u zo op het strand.

Houdt u van een sportief rondje hardlopen? Trek uw hardloopschoenen aan en doe een rondje Beemster. Afhankelijk van de route bent u z'n 6 tot 8 kilometer onderweg. Of spring op de fiets en verken de buurt. Of u nu van een rustig stukje fietsen houdt of liever op de racefiets stapt, iedereen kan hier z'n hart ophalen!

Buitengewoon Middenbeemster
dagen
uren
minuten
seconden

Buitengewoon Middenbeemster

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Graag beantwoorden we al uw vragen over “Buitengewoon”

Contactpersonen Buitengewoon

Lieve de Wit
Verkoopmanager

Lieve de Wit

Bregman Woningmakelaardij
Woningmakelaardij

Bregman Woningmakelaardij

Kocken Makelaars
Makelaars

Kocken Makelaars